tekst

Geboortesnoep

>> Geboortesnoep nodig? Kijk hier in onze webshop. 

Bij een babyshower, gender reveal feestje of kraamfeest hoort natuurlijk iets lekkers. Veel mensen kiezen voor geboortesnoep dat natuurlijk ook te gebruiken is tijdens een babyshower of gender reveal feestje. Ook bij BabyshowerLatenOrganiseren kun je verschillende soorten geboortesnoep kopen. Denk aan chocolaatjes, hartjessnoepjes en lekkere spekken
 

Geboorte chocolade

Chocolaatjes in de vorm van een baby in het roze en blauw of bijvoorbeeld chocolademunten it's a boy of it's a girl: je koopt ze bij BabyshowerLatenOrganiseren. Wie is er nou niet gek op chocolade? Het perfecte geboortesnoep.

Geboortesnoep spekken

Ook kun je kiezen voor de lekkere spekken in het roze of blauw. Sommige spekken zijn bedekt met een suikerlaagje. Wie niet van chocolade houdt kan van deze schattige babyspekken genieten. Bij BabyshowerLatenOrganiseren.nl proberen we de prijzen laag te houden zodat je bij ons goedkoop geboortesnoep kunt inslaan. Natuurlijk staan de geboortespekken ook leuk tijdens een Babyshower High Tea of Gender reveal feest. 

Hartjessnoepjes roze en blauw

Deze lekkere pepermuntjes in de vorm van een hartje kun je gebruiken om zelf bedankjes te maken. Doe het geboortesnoep bijvoorbeeld in kleine zakjes, doe er een leuk lint omheen en je hebt een vrolijk bedankje voor je gasten. Natuurlijk kun je de hartjes ook op tafel zetten tijdens een babyshower, gender reveal feest of kraamfeest. Bij ons kun je het geboortesnoep in de vorm van hartjes per 100 gram kopen, je hebt dus nooit teveel! Natuurlijk hebben we ook een zoete variant die wel in grote verpakkingen te koop zijn. Die vind je hier in het roze en blauw

Ben jij op zoek naar lekker geboortesnoep? Kijk dan eens op onze pagina met High Tea producten waar je ook ons aanbod aan geboortesnoep vindt in het roze en blauw. Maak een keuze en betaal gemakkelijk via iDeal in de webshop. 

Trefwoorden: geboortesnoep, spekken, chocola, babysnoep, high tea, babyshower, kraamfeest, babyborrel

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Selfiekaarten Zwangerschap
Van: €6,95
Voor: €3,00
Geldig tot 25-05-2018
Bezoek onze webwinkel