tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Gender Reveal party

De Gender Reveal party. Je hebt er vast wel eens van gehoord, want dit feest wordt steeds vaker gevierd in Nederland. Maar wat is een Gender Reveal party eigenlijk? Tijdens een gender reveal feest wordt, zoals de naam al doet vermoeden, het geslacht van de baby die op komst is aan het bezoek verklapt. En dit gaat meestal op een speciale manier! 

 

 


 

Kiezen jullie er ook voor om op voorhand het geslacht van de kleine te weten? Dan is het tijd voor de Gender Reveal party. Dit feest is afkomstig uit Amerika en is overgewaaid naar Nederland. Want net zoals je partner en jij, zijn ook je vrienden en familie natuurlijk hartstikke nieuwsgierig. Daarom is het rond de 20e week van de zwangerschap tijd voor een Gender Reveal feest.

Huis versieren in roze en blauw

Maar wat moet je tijdens een Gender Reveal feest allemaal doen? Allereerst wordt het huis helemaal in het roze én blauw versierd. Kies voor slingers, ballonnen, banners, tafelkleden, raambaby's en noem het maar op. Neem hier een kijkje in onze webshop om inspiratie op te doen. Natuurlijk bepaal je zelf hoe groot je uitpakt. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. 

Het belangrijkste moment van de Gender Reveal party

Het belangrijkste item van een Gender Reveal feest is natuurlijk hét moment. Hoe maken jullie bekend of het een jongen of meisje wordt? Er zijn meerdere manieren en we sommen er graag een paar voor je op:

Gender Reveal Cupcakes

Dit kan bijvoorbeeld door middel van de Gender reveal cupcakes. Deze cupcakes zien eruit als gewone cupcakes met roze en blauwe muisjes. Maar zodra iedereen een hap neemt, wordt duidelijk of het een jongen of een meisje wordt door middel van de roze of blauwe vulling. Een erg leuke manier om iedereen te laten weten dat jullie een jongen of een meisje verwachten tijdens de Gender Reveal party. Maar laat iedereen natuurlijk wel tegelijk een hap nemen!

Gender reveal taart

Een andere manier om te vertellen wat het wordt, is door middel van de gender reveal taart. Je kunt kiezen voor een echte heerlijke Gender Reveal taart, maar je kunt ook kiezen voor de bedankjesvariant. Dit is geen echte taart, maar een taart van karton bestaande uit zowel roze als blauwe doosjes. De doosjes zijn gevuld met ofwel roze ofwel blauwe snoepjes. Roze betekent uiteraard dat het een meisje wordt en blauwe snoepjes geven aan dat jullie een jongen verwachten. Ook dit is een leuke manier om je bezoek duidelijk te maken dat jullie een jongen of meisje verwachten.

Kraskaarten

Heb je al genoeg hapjes in huis en wil je het op een andere leuke manier vertellen? Kies dan voor de Gender Reveal kraskaarten van BabyshowerLatenOrganiseren. Dit zijn kaartjes in A6 formaat. Geef iedereen een kaart en krassen maar: is het een jongen of een meisje? Ze zijn

Benieuwd naar een andere manier om het grote nieuws te vertellen? Lees dan het artikel: Een Gender Reveal Party té Amerikaans? Echt niet!

Steeds meer mensen in Nederland vieren een Gender Reveal feest. Natuurlijk kun je ook gewoon tijdens een verjaardag, babyshower of andere feestelijke gelegenheid de gender reveal cupcakes of gender reveal taart aan je gasten geven. Het blijft een speciale gelegenheid!

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel