tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Goedkope babyshower

Het concept van de babyshower is overgewaaid uit Amerika. En onze buren in het westen hebben er een handje van om alles groots aan te pakken. Dat mag uiteraard iets kosten! Maar geen zorgen: je kunt een babyshower zo duur of zo goedkoop maken als je zelf wilt.

Wil jij de kosten beperkt houden en een leuke, goedkope babyshower organiseren voor een zwangere vrouw? Dat kan. Je kunt ervoor kiezen om een van onze pakketten te huren, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan om de dag tot een succes te maken!

Goedkoop alternatief
Een babyshower kan veel geld kosten, maar het kan ook goedkoop! Het belangrijkste is dat de toekomstige moeder verrast wordt en een leuke dag heeft. Als jullie ervoor zorgen dat het huis versierd wordt met babyshowerversiering en er lekkere hapjes klaarstaan, dan is de zwangere vrouw natuurlijk al blij verrast! Nodig al haar beste vriendinnen en vrouwelijke familieleden uit en de dag kan niet meer stuk. Natuurlijk hoef jij als organisator de kosten van de babyshower niet zelf op je te nemen: zorg dat de kosten verdeeld worden onder de gasten, zodat het voor iedereen een leuke en goedkope babyshower blijft.

Diverse babyshowerpakketten
Geef jij de organisatie liever voor een klein bedrag uit handen? Dat kan! Het goedkoopste pakket van Babyshower-Laten-Organiseren.nl voor een complete babyshower kost 11,50 euro per persoon (min. tien personen). Goedkoop toch? Jullie krijgen slingers, ballonnen, lekkere cupcakes met wat te drinken en allerlei leuke spelletjes op de dag van de babyshower thuisbezorgd. En dat voor maar 11,50 euro per persoon! Wij willen het namelijk zo goedkoop mogelijk voor jullie houden. Met dit pakket kun je de locatie van de babyshower leuk versieren met babyshowerversiering, iedereen heeft iets te eten en te drinken en jullie kunnen de hele middag voor vermaak zorgen dankzij de spelletjes die bij het basispakket zijn inbegrepen. Kies je alleen voor het Deluxe Versieringspakket of de Spelletjes? Dan ben je slechts €32,50 of €29,50 kwijt. Natuurlijk kun je ook even op onze SALE pagina kijken. 

Wensen op papier
Zijn jullie niet met tien personen? Geen zorgen. Wij proberen voor iedereen een goedkope babyshower aan te bieden, dus mail ook dan gerust voor de mogelijkheden. Als je al jullie wensen invult, dan kunnen wij een totaalprijs voor jullie maken. Voor sommige van onze pakketten gelden speciale kortingen of aanbiedingen, dus zo blijft het een goedkoop dagje uit. Vaak geven mensen ook nog een cadeautje aan de zwangere vrouw, daarom begrijpen wij dat de prijs voor de babyshower zo goedkoop mogelijk moet zijn. Daarom kun je ook voor een goedkope babyshower bij ons terecht. Vul het contactformulier in op onze website voor vragen of wensen en wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel