tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Mom to be sjerp en kroon

Bij een babyshower staat de mom-to-be in het zonnetje. Maak dit extra duidelijkdoor een Mom to be sjerp en een Mom to be kroon te kopen voor de toekomstige moeder. Bij ons kun je de Mom to be sjerp (of eigenlijk Mommy to be sjerp) kopen in twee varianten: de roze sjerp en de blauwe sjerp. Maak de versiering compleet door ook een Mom to be kroon te kopen. De kroontjes zijn bij ons verkrijgbaar in het roze en blauw. 

Extra versiering

Met een Mom to be sjerp en een Mom to be kroontje weet je zeker dat de toekomstige moeder zich bijzonder voelt. Bij een babyshower wordt over het algemeen groot uitgepakt. De locatie wordt versierd met slingers, ballonnen, banners en overige versiering. Maar waarom zou je je zwangere vriendin, zus, collega of nicht niet ook versieren met een Mom to be sjerp en een Mom to be kroon die je bij ons kunt kopen?

Mom to be sjerp

De Mom to be sjerp, of eigenlijk Mommy to be sjerp, die wij verkopen is verkrijgbaar in het roze en blauw. De sjerp is 200 centimeter lang en kan over de schouder gehangen worden. De tekst die op de sjerpen staat is: Mommy to be. Daarnaast is de sjerp versierd met diverse stippen en rondjes. Ben je benieuwd naar de sjerpen die wij verkopen? In onze webshop krijg je een beeld bij de Mom to be sjerpen die wij verkopen in het roze en blauw. Is het nog niet bekend of het een jongen of een meisje wordt? Dan kun je bijvoorbeeld een roze Mom to be sjerp en een blauw Mom to be kroontje kopen.
Mom to be kroon

De Mom to be kroontjes die wij verkopen zijn verkrijgbaar in het roze en blauw. De kroontjes bestaan uit een soort diadeem met een leuk kroontje eraan bevestigd. Op het kroontje staat in grote letters: Mom to be. Ben je benieuwd naar de kroontjes die wij verkopen? In onze webshop vind je foto’s, zodat je een beeld krijgt bij de Mom to be kroontjes die wij verkopen in het roze en blauw. Is het nog niet bekend of het een jongen of een meisjes wordt? Kies dan voor een combinatie met een Mom to be sjerp.
Contact Babyshower Laten Organiseren

Wil jij ook een Mom to be sjerp of een Mom to be kroontje kopen voor de babyshower van je vriendin, zus, collega of nicht? Neem dan een kijkje in onze webshop of neem contact met ons op! Op zoek naar andere babyshower- of kraamfeestartikelen? Kijk ook dan rond op onze website. Neem vrijblijvend contact met ons op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel