tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Pakket 1

Hoe dik is de buik van de toekomstige mama? Welke chocoaldeverrassing zit er in de luiers en wie is er een natuurtalent in hints? Ontdek het tijdens de babyshowerspellen! Bij BabyshowerLatenOrganiseren kun je kiezen uit verschillende spelletjespakketten. Voor welk pakket kies jij? 

Spellen uit de webshop

BabyshowerLatenOrganiseren is gevestigd in Hillegom. Woon je niet in de buurt? Kijk dan eens rond in onze webshop. Wedden dat er iets leuks voor je tussenstaat? Kies bijvoorbeeld voor een compleet pakket, inclusief 5 leuke spellen. Of ga all-the-way en koop de Babyshower Pubquiz. Dat wordt zeker weten lachen. Natuurlijk kun je ook allerlei spellen los kopen in de webshop. Nieuwsgierig? Hier vind je ons uitgebreide aanbod. 

Super-deluxe-spellenpakketten

Kunnen jullie echt geen genoeg van spelletjes krijgen en zijn jullie op zoek naar een middag vol vermaak? Huur dan een spelletjesmand. We hebben twee opties:

Optie 1: vijf Spelletjes Luxe

vanaf €35,- excl. bezorgkosten

Uit ons aanbod van 20 spellen mag je de 5 allerleukste kiezen, zoals de Luierverrassing, Feit of Fabel of Babyvoeding proeven. Natuurlijk denken wij graag met je mee. Het pakket is geschikt voor een groep van 10 tot 15 personen. Zijn jullie met meer mensen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Mail ons dat je het spellenpakket wilt huren. Vergeet niet de datum én het adres van de babyshower te vermelden. Dan krijg je van ons een overzicht via de mail. Kiezen maar en klaar!

Optie 2: tien Spelletjes Luxe

vanaf €50,- excl. bezorgkosten

Hebben jullie niet genoeg aan 5 spellen? Zijn jullie echte spelletjesfans? Kies dan voor het luxe pakket met in totaal 10 (ja, echt!) spellen. Goed voor een hele dag vermaak. Het pakket is geschikt voor een groep van 10 tot 15 personen. Zijn jullie met meer mensen? Vraag dan naar de mogelijkheden.

Hoe gaat het in zijn werk?

Mail ons dat je het spellenpakket wilt huren. Vergeet niet de datum én het adres van de babyshower te vermelden. Dan krijg je van ons een overzicht via de mail. Kiezen maar en klaar!

<< Terug

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel