tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Pakket 1

Pakket 1: Spelletjes

Totaalprijs vanaf €15,-

Wat niet mag ontbreken tijdens een babyshower zijn de spelletjes! Bij ons kun je kiezen uit verschillende spelletjespakketten. Pakket 1 en 2 verzenden wij via de post, dit scheelt bezorgkosten. Pakket 3 en 4 zijn een stuk luxer en komen wij bezorgen. Alle pakketten zijn inclusief speluitleg, potloden/pennen, spelbenodigdheden en een kleine prijs voor het winnende team.Spelletjespakket 1: 5 Spelletjes Basic, vanaf 10 personen

via de post voor €15,- (excl. €5,95 verzendkosten)
Woon je niet in de omgeving van Haarlem? Dan versturen wij de benodigdheden voor 5 spelletjes naar jullie huisadres. Leuk voor een babyshower of Gender Reveal feest. Welk team is er het beste in het raden van de omtrek van de buik van de mama-to-be en wie is er goed in het bekende spel Wie ben ik, maar dan met bekende moeders? Ontdek het tijdens het spelen van deze vijf spellen. Jullie hoeven niets meer te doen en kunnen zo beginnen! Voor de spellen maak je teams van 2 personen. Inclusief kleine prijs voor het winnende team en 10 potloden.

Inhoud pakket:

Het Brabbelspel
Wat een dikke buik
Dierendag
Op Wereldreis
Welke bekende moeder ben ik?

 

 

 

 

Spelletjespakket 2: 10 Spelletjes Basic, vanaf 10 personen

via de post voor €25,- (excl. €5,95 verzendkosten)
Ook dit pakket met erg leuke spellen wordt via de post verzonden! Raad hoe groot de omtrek van de buik van de mama-to-be is, ontdek hoeveel celebrity moms jij echt goed kent of leef je uit tijdens hints. Jullie hoeven niets meer te doen en kunnen zo beginnen! Voor de spellen maak je teams van 2 personen. Inclusief kleine prijs voor het winnende team en 10 potloden.

Inhoud pakket:

Het Brabbelspel
Wat een dikke buik
Dierendag
Op Wereldreid
Welke bekende moeder ben ik?
Celebrity-test
Luierverrassing
Hints
Cadeau voor de mama to be
Feit of Fabel

 

 

 

 

 

 

 


Spelletjespakket 3: 5 Spelletjes Luxe

inclusief benodigdheden €25,- (excl. bezorgkosten)
De spelletjes in dit pakket zijn iets uitgebreider. Uit het aanbod van 20 spelletjes mag je 5 spellen kiezen, zoals de Luier-verrassing, het Drukke moeders spel of Babyvoeding proeven. Natuurlijk denken wij graag met je mee. Tot 20 personen. Met meer mensen? Vraag dan naar de mogelijkheden! 

Spelletjespakket 4: 10 Spelletjes Luxe

inclusief benodigdheden €35,- (excl. bezorgkosten)
Vinden jullie het fijn om op de dag zelf pas te beslissen welke spelletjes jullie tijdens de babyshower willen spelen? Of zijn jullie helemaal gek van spelletjes en kunnen jullie er geen genoeg van krijgen? Dan kun je de spelletjesmand huren met de benodigdheden voor 10 luxe spelletjes! Goed voor een hele dag vermaak. Tot 20 personen. Met meer mensen? Vraag dan naar de mogelijkheden! 

<< Terug

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Kaarten en Posters

Kaart Uil
Van: €1,25
Voor: €0,75
Geldig tot 01-08-2018
Bezoek onze webwinkel