tekst

Snoeptafel

De snoeptafel wordt steeds vaker gespot op de babyshower. Vanaf nu heeft BabyshowerLatenOrganiseren.nl deze tafel vol met lekkernijen ook in het assortiment opgenomen. Dus vanaf nu kun je ook bij ons de blauwe, roze of gemixte snoeptafel huren!

Maar wat is een snoeptafel? Tijdens een babyshower wordt er lekker gegeten, er staan vaak spelletjes klaar en het hele huis of de hele feestlocatie is versierd. De snoeptafel is steeds vaker onderdeel van de gezellige aankleding. Op de grote tafel staat allerlei lekkers. Natuurlijk zijn dit hoofdzakelijk zoete hapjes. Denk aan mini-cupcakes, chocolaatjes en spekken. Alles is extra leuk aangekleed met bijvoorbeeld een baby-boy of baby-girl banner en slingers. Ook ballonnen ontbreken niet.

Snoeptafel BabyshowerLatenOrganiseren

Maar hoe ziet onze snoeptafel eruit dan? Op een grote buffettafel, die we natuurlijk gewoon zelf meenemen, ligt een wit kleed en een roze, blauwe of groene tafelloper. Op grote witte borden liggen lekkere hapjes, waaronder chocolademunten, baby-chocolaatjes, speklolly’s op gekleurde stokjes, lange feestvingers en ready-to-pop popcorn. Er staan vazen met lekkere snoepjes en natuurlijk mogen mini-cupcakes met muisjes niet ontbreken. Met de B A B Y houten letters en de vrolijke babyshower borden, roze of blauwe vorken en servetten is de snoeptafel compleet. Iedereen krijgt bovendien nog een leuk bedankje mee naar huis.Kraamfeest snoeptafel

Natuurlijk kun je de snoeptafel ook huren als de kleine al geboren is en je veel bezoek verwacht tijdens de babyborrel of het kraamfeest. Dan wordt de slinger vervangen voor de Geboorte-slinger en de babyshower-bordjes worden aangepast in de geboorteborden. Ook voor een roze of blauwe snoeptafel voor de babyborrel zit je daarom bij BabyshowerLatenOrganiseren goed. Bovendien zit er bij de snoeptafel een statafel met een limonadefontein. Hier zit rode/roze of blauwe/groene limonade in.Feesttaart erbij?

Pak extra groot uit en koop er een heerlijke babyshowertaart bij. Dat ziet er nog net een stukje gezelliger uit en is natuurlijk extra lekker. Natuurlijk denken we graag met je mee over de snoeptafel voor jullie babyshower of kraamfeest.Prijzen

Wat kost een snoeptafel? Hier vind je bij optie 6 meer informatie over de snoeptafel. De prijs voor de snoeptafel voor 10 personen is €100,-. Deze prijs is voor een snoeptafel voor 10 personen, maar geef gerust aan met hoeveel personen jullie zijn, dan sturen wij direct een totaalprijs. De informatie die we nodig hebben is: Hoeveel personen verwachten jullie op de babyshower/het kraamfeest? Waar zal de babyshower/het kraamfeest plaatsvinden? Wanneer zal het feest plaatsvinden? Beantwoord deze vragen en we sturen een totaalprijs, inclusief bezorgkosten, zodat jullie direct weten waar jullie aan toe zijn!
 

Aantal personen Prijs
10 € 100,-
20 € 150,-
30 € 225,-
40 € 275,-
50 € 325,-
60 € 375,-
75 € 425
100 € 500,-

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓  

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel