tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Statafel huren

Ben je op zoek naar statafels of buffettafels om neer te zetten tijdens een babyshower, babyborrel of kraamfeest? Of is er een andere feestelijke gelegenheid waarvoor je statafels of buffettafels wilt huren? Dan kan bij ons voor een klein bedrag.

Wij verhuren diverse statafels en inklapbare buffettafels. De statafels zijn los te huur, maar het is ook mogelijk om een roze stretch hoes of een blauwe stretch hoes erbij te huren voor de gelegenheid. De roze en blauwe hoes zorgen voor extra versiering en de statafels/staantafels zijn nog praktisch ook. Natuurlijk is het ook mogelijk om de statafels en buffettafels voor een andere gelegenheid te huren. Woon je in Haarlem of omgeving? Dan zijn de statafels en buffettafels op te halen in Haarlem. Uiteraard bezorgen wij de tafels die jullie bij ons willen huren ook graag tegen een kleine vergoeding.

Statafels huren

Een statafel, staantafel of sta tafel is een hoge tafel waarop je de hapjes en drankjes of cadeaus kunt plaatsen. Ook zijn statafels of staantafels praktisch wanneer je weinig ruimte in huis hebt en toch veel gasten wilt uitnodigen. Laat niet iedereen op de bank plaatsnemen, maar laat hen rondom de statafels staan. Statafels zien er leuk uit en zorgen voor een gezellige sfeer. Helemaal wanneer je ook voor de roze of blauwe stretch hoezen kiest. Deze stretch hoezen kunnen om de sta tafels bevestigd worden en zien er net wat gezelliger uit. Statafels zijn altijd handig. Daarom verhuren wij meerdere statafels en stretch hoezen die je op kunt halen in Haarlem. Woon je niet in Haarlem of omgeving? Dan kunnen wij de gehuurde statafels en stretch hoezen ook voor een klein bedrag bezorgen.

Buffettafels huren

Tijdens een babyshower is het leuk om de nodige versiering en spelletjes te huren. Maar houd ook rekening met de praktische dingen. Waar gaan jullie de hapjes van de High Tea plaatsen? En waar komen de cadeaus te liggen? Komen er veel gasten? Dan is extra tafelruimte gewenst. Daarom verhuren wij ook buffettafels. Buffettafels zijn lange eettafels waar je van alles op kwijt kunt. Eventueel verhuren we ook roze en blauw tafelkleden die op de buffettafel passen. Door buffettafels te huren, heb je genoeg ruimte aan tafel voor alle hapjes, drankjes en cadeaus. Leuk voor een babyshower, babyborrel of kraamfeest, maar ook voor andere feestelijke gelegenheden kun je bij ons uiteraard buffettafels huren.

Verhuur en verkoop

De statafels/staantafels die wij verhuren zijn makkelijk in gebruik. Bovendien bieden wij mooie prijzen. Je kunt de statafels/staantafels zelf op komen halen in Haarlem, maar het is ook mogelijk om de gehuurde statafels te laten bezorgen. Vraag gerust naar de kosten hiervoor. Ook de buffettafels zijn makkelijk in gebruik: de buffettafels zijn opvouwbaar waardoor ze makkelijker te vervoeren zijn. Ze zijn echter wel stevig. Wil jij geen statafels of buffettafels huren, maar ben je op zoek naar andere leuke babyshower- of babyborrelproducten? Neem dan een kijkje op onze verhuurpagina of in onze webshop. Mailen mag natuurlijk ook ↓ 

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel