tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Versiering huren geboorte

Een XXL ooievaar die de woning komt binnen gevlogen, een raambaby die aan de ramen hangt en overal roze of blauwe slingers en ballonnen. In ons versieringspakket zit van alles om de woning te versieren voor een geboortefeest of kraamfeest.

Uiteraard hebben wij alles in het roze, maar ook in het blauw. Dus of het nou een geboortefeest is voor een jongen of voor een meisje: bij ons vind je alle versiering om de locatie van het geboortefeest of kraamfeest perfect te versieren. En dat in 1 totaalpakket.

Iedereen mag het weten

Als er iemand een zoon of dochter heeft gekregen mag de hele buurt het weten. Daarom versieren de meeste jonge ouders het huis volledig in het roze of blauw. Maar aan het aanschaffen van alle versiering hangt nog een flink prijskaartje. En dat terwijl je de versiering waarschijnlijk maar 1 a 2 keer kunt gebruiken. Wil jij jullie huis echt goed versieren en groots uitpakken voor het geboortefeest/kraamfeest? Kies dan voor ons versieringspakket. Hier zit alles in om het huis om te toveren in een echte feestlocatie.

Ooievaarsvlag 

Het versieringspakket dat wij verhuren bestaat allereerst uit een ooievaarsvlag. De ooievaarsvlag in het roze of blauw kun je buiten ophangen, maar er zitten ook zuignappen aan de vlag waardoor je de vlag gewoon op het raam kunt bevestigen. Naast de ooievaarsvlag komt de banner met Hoera een meisje of Hoera een jongen. In het pakket zitten bovendien slingers, ballonnen en overige versiering.

Inhoud versieringspakket

De overige versiering in het versieringspakket voor het geboortefeest/kraamfeest bestaat uit slingers, ballonnen, folieballonnen, raambaby inclusief ballonnen, tafelversiering en statafels inclusief roze of blauw hoes. De feestlocatie ziet er prachtig uit dankzij de versiering uit de versieringsmand. Interesse? Je vindt de versieringspakketten die we verhuren hier. Neem gerust contact met ons op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel