tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Zo organiseer je een Gender Reveal feest

De Gender Reveal Party, je hebt er vast al wel eens van gehoord? Het is helemaal in om iedereen tegelijkertijd te laten weten of er een jongen of meisje op komst is tijdens het Gender Reveal feest. Heel leuk natuurlijk, maar hoe pak je dat nou op een leuke manier aan? Hierbij enkele tips! 

Versiering

Bij elk feest hoort natuurlijk de nodige versiering. Dit keer wordt het hele huis versierd in het roze en blauw. Ballonnen, slingers, boy or girl banners, boy or girl high tea sets: natuurlijk vind je alles in onze webshop om het huis mooi aan te kleden voor het Gender Reveal Feest. Je vindt hier bijvoorbeeld een compleet versieringspakket met een grote Boy or Girl banner, ballonnen, tafelversiering en een roze met blauw tafelkleed. Alles los kopen kan natuurlijk ook. 

 

Wat denken jullie gasten? Jongen of meisje?

Het is natuurlijk extra leuk om iedereen op voorhand te laten raden. Dit kan op verschillende manieren. We hebben bijvoorbeeld een grote Hij of Zij poster. Deze poster bestaat uit twee kolommen: laat iedereen zijn/haar naam schrijven in de roze of blauwe kolom. Leuk om na de Gender Reveal party te kijken wie er gelijk had. Een andere optie is het Raden Maar spel. Op deze kaarten, in A6 formaat, staan vragen, zoals: welke kleur ogen en welke haarkleur zal de kleine volgens jou krijgen? En welke naam zullen de ouders geven? Dit wordt gegarandeerd lachen om na te lezen. Verkrijgbaar in het mintgroen, roze en blauw.Hoe vertel je wat het wordt?

En dan het belangrijkste moment van het Gender Reveal feest: hoe vertel je nou of het een jongen of meisje wordt? Dat kan op verschillende manieren: 

  1. Kraskaarten: de Gender Reveal kraskaarten (eveneens A6 formaat) zijn erg populair. Laat iedereen tegelijk krassen en het geslacht van jullie kindje verschijnt op de kaart. Een originele manier om het grote nieuws naar buiten te brengen.
  2. Gender Reveal taart: een andere manier om te vertellen of het een jongen of meisje wordt, is de bekende Gender Reveal taart. Iedereen neemt tegelijk een hap en de vulling verraadt of het een jongen of meisje wordt.
  3. Gevulde taartpunten: ook een taart, maar dan net even anders. Iedereen krijgt een kartonnen taartpunt die gevuld is met roze of blauwe snoepjes. Tegelijk openmaken en het grote nieuws is eruit! (Ook leuk om na afloop mee naar huis te geven als bedankje)
  4. Klein cadeautje: koop voor iedereen een klein cadeautje in het roze of blauw en pak dit leuk in. De armbandjes in onze webshop zijn een leuk voorbeeld. 

Totaalpakket Gender Reveal feest

Natuurlijk kun je ook een totaalpakket kopen, zodat jullie nergens meer aan hoeven te denken. In dit pakket zit alles voor een geslaagde Gender Reveal party: versiering om het huis mee in het roze en blauw te versieren, een Hij of Zij poster om iedereen te laten raden of het een jongen of meisje wordt en 15 kraskaarten om te vertellen wat het wordt. Dit pakket vind je hier.

Gender Reveal High Tea

Tot slot is het ook mogelijk om de lekkere hapjes bij ons te regelen. We bieden een mini Gender Reveal High Tea aan inclusief allerlei roze en blauwe hapjes. Hier vind je meer informatie over de Gender Reveal High Tea. Voor iedereen staan er in totaal 6 lekkere hapjes klaar én een overheerlijke roze/blauwe cupcake. En dat voor maar €12,50 p.p. 

Heb je hulp nodig of heb je een vraag? Vul onderstaand formulier in en je wordt zo snel mogelijk teruggemaild ↓ 

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Babyshowercadeaus

Badjas Haai Roze
Van: €17,50
Voor: €12,50
Geldig tot 30-08-2020
Bezoek onze webwinkel