tekst

Een kant-en-klare babyshower is bij ons binnen no time geregeld

Hoe organiseer ik een babyshower?

Je wilt een babyshower organiseren voor een vriendin, zus, dochter, nicht of collega. Maar waar begin je? De grote vraag die veel meiden en vrouwen ons stellen is: hoe organiseer ik een babyshower? Het antwoord is simpel: je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Hieronder volgt een stappenplan.

Hoe organiseer ik een babyshower - Stap 1

Bepaal eerst wie je allemaal wilt uitnodigen op de babyshower. Denk aan vriendinnen, zussen en schoonzussen, moeders en schoonmoeders, eventuele oma’s, buren en collega’s. Mogen er geen mannen op de babyshower komen dan? Ook dat bepaal je helemaal zelf. Vaak worden er alleen vrouwen uitgenodigd, maar natuurlijk kun je ook kiezen voor een gezellig feestje waarbij ook mannen van de partij zijn.

Hoe organiseer ik een babyshower - Stap 2

Denk na over een geschikte datum, tijd en locatie. De meeste babyshowers duren ongeveer 3 á 4 uur, omdat de mom-to-be sneller moe wordt. De locatie kun je afhuren, maar het is ook een idee om de babyshower bij één van jullie thuis te doen. Vaak wordt de babyshower, in overleg met de partner, bij de mom-to-be thuis georganiseerd.

Hoe organiseer ik een babyshower - Stap 3

Bepaal hoe jullie de dag gaan invullen. Als je de feestlocatie leuk versiert en de mom-to-be verrast met de aanwezigheid van al haar vriendinnen, dan kun je er vrijwel zeker van zijn dat het een gezellige dag wordt. Ga gewoon gezellig samen zitten en zorg voor iets lekkers te eten en drinken, of kies voor een leuke activiteit. Wat dacht je van een high tea of verschillende spelletjes om de dag mee te vullen? De high tea is altijd een groot succes.

Hoe organiseer ik een babyshower - Stap 4

Reken uit wat de kosten zullen zijn van de babyshower. Het is gebruikelijk om de kosten onder de gasten te verdelen. Uiteraard betaalt de mom-to-be zelf niet.

Hoe organiseer ik een babyshower - Stap 5

Is het bekend wanneer, hoe laat en waar de babyshower plaats zal vinden? Dan kunnen de uitnodigingen op de post. Vergeet niet te vermelden dat het een verrassing is voor de mom-to-be (monden dicht!) en vraag om voor een bepaalde datum door te geven of de genodigden aanwezig zullen zijn. Vergeet ook de kosten niet op de uitnodiging te zetten.

Heb je alle stappen gevolgd? Dan kan de babyshower beginnen. Geniet van de gezellige dag! Hulp nodig bij het organiseren van de babyshower? Neem dan gerust contact met ons op ↓

Neem direct contact met ons op
Verstuur dit formulier
Gender Reveal Party
Meer info Gender Reveal
Like ons:
Fotoalbum

Albumfoto 1Albumfoto 2Albumfoto 3Albumfoto 4Albumfoto 5Albumfoto 6Albumfoto 7Albumfoto 8Albumfoto 9

Bekijk alle foto's
Weekaanbieding

Van: €0,00
Voor: €0,00
Geldig tot 01-01-1970
Bezoek onze webwinkel